Inkubatori i Biznesit ne Korce

Ne jemi Inkubatori i Biznesit ne Korce. Ne mbeshtesim idete tuaja te biznesit, qe te behen Biznese Fitimprurese.

Inkubator

Inkubatori i Biznesit ne Korce ndihmon bizneset e reja ne fazen e tyre fillestare te rriten dhe konsolidohen duke i mbeshtetur ato me infrastrukture, zyra, facilitete, trajnime biznesi, njohuri teknike dhe akses ne financim nga programet dhe institucionet financiare per nje periudhe 2-vjecare.

Zyra ime

Pasi te prezantoni nje Plan Biznesi fitues dhe te beheni pjese e Inkubatorit, ju mund te perfitoni nje hapesire zyre ku mund te ushtroni aktivitetin tuaj, e cila ndodhet ne nje godine teresisht te rinovuar (ish-UMB, Korce) me mbeshtetjen e bashkise Korce dhe programit IADSA.

Suport

Nga ana tjeter ju do beheni pjese e komunitetit te biznesit dhe do te keni akses ne te gjitha trajnimet dhe aktivitetet e ngritjes se kapaciteteve te biznesit duke perfituar kethu njohuri per menaxhimin e biznesit tuaj, zgjerim te rrjetit te njohjeve dhe akses per financime kapitali.

Programi Yne

Ne jemi eksperte te biznesit te fokusuar ne praktikat me te mira per ti bere produktet dhe sherbimet tuaja konkurruese ne treg

Krijimi i Kompanise

Bejme realitet biznesin tuaj
Asistojme ne themelimin e KOMPANISE TUAJ

Plani i Biznesit

Zhvillo idene tende
Ju ndihmojme ne pergatitjen e PLANIT TE BIZNESIT

Rritje e biznesit

Më pak risk, më shumë fitim
Më pak risk, Më shumë fitim

Objektivat e Inkubatorit te Biznesit

Stafi yne ka me shume se 15 vjet eksperience ne zhvillim biznesi.
Objektivat tona jane:

Grate ne biznes

Norma e inovacionit

Norma e Suksesit

Sherbimet e Inkubatorit te Biznesit

 • Start-up program


  Programi i krijimit te bizneseve te reja ndihmon te rinjte me ide biznesi te fillojne nje biznes dhe te dalin me suksesin ne sipermarrjen e tyre.

 • Programi i Trajnimit dhe Mentorimit


  Ne ndihmojme bizneset e reja te krijohen dhe rriten nepermjet programit tone te Trajnimit dhe Mentorimit.

 • Puno dhe Meso


  Programi yne Puno dhe Meso ka si objektiv te rrisi kapacitetin e anetareve tane me strategji dhe taktika biznesi me qellim reduktimin e Riskut dhe shfrytezimin e Mundesive qe ofron tregu.

 • Zbatimi i Planit te Biznesit


  Ne mbeshtesim te gjithe anetaret e komunitetit tone gjate zbatimit te aktiviteteve te Planit te Biznesit dhe ju sigurojme infrastrukturen e nevojshme si salla takimesh, mjete te tekonologjise se informacionit dhe komunikimit, hapesira zyrash dhe asistence teknike.

 • Zgjidhje te zgjuara


  Ne e ndihmojme komunitetin te gjeje zgjidhjet e duhura dhe e keshillojme mbi ceshtjet Ligjore, Ekonomike, Zhvillimin e Biznesit, Marketingun, Aksesin ne Financim dhe Menaxhim.

Disa te dhena per Inkubatorin e Biznesit

20

Zyra ne dispozicion

2

salla takimesh

1500

ore trajnimi ne vit

2

vjet program inkubatori

Si te marresh pjese ne IBK

Aplikimet jane te Hapura. LexoniGuiden tone si te beheni pjese e IBK?

1. Dergo CV tende

Lexo Guiden tone dhe dergo CV tende sebashku me dokumenta te tjere qe vertetojne aftesite dhe potencialet e tua teknike lidhur me idene e biznesit.

 

2. Aplikimi Juaj

Ploteso dhe dergo Modulin e Aplikimit per tu bere anetar i IBK dhe per te perfituar nga sherbimet e tij

 

3. Plani juaj i Biznesit

Sapo te miratohet aplikimi juaj , dergoni nje Plan Biznesi ne lidhje me idene qe keni. (Shembull Plan Biznesi)..

Na kontaktoni !

Nese e shikoni si nje mundesi me vlere per ju, kontaktoni me ekspertet tone per me shume informacion se si mund te beheni pjese e komunitetit tone.

Dergoni Aplikimin tuaj ne adresen
Inkubatori i Biznesit, Rr: "Kiço Greço", Korçë
ose ne menyre elektronike me Email : bizinkko@yahoo.com